Voertuig reserveren

Voor welke reden u een voertuig nodig heeft, probeer kort even voor uzelf de situatie in kaart te brengen. Welk voertuig heb ik nodig en voor welke dagen. Reserveer tijdig, vooral in het weekend en tijdens de vakantie is het druk.

Reserveer via de website, per e-mail of telefoon. Vermeld bij reservering altijd uw naam, gsm-nummer, voertuigtype, datum en uur van het ophalen en terugbrengen. U kan tijdens onze openingsuren telefonisch reserveren. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend in het filiaal te Antwerpen van 8u tot 17u30. In het filiaal te Aartselaar zijn we van maandag tot en met vrijdag geopend van 8u tot 16u. Op zaterdag zijn wij in het filiaal te Antwerpen geopend van 8u tot 10u30. In het filiaal te Aartselaar zijn we zaterdag geopend van 8u tot 10u en op zondag zijn we gesloten in beide filialen. Via onze website kan u 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 een wagen online reserveren. Na uw reserveringsaanvraag, sturen wij een bevestiging naar uw e-mailadres. Betalen kan in de shop. Voor elke huring ontvang je een factuur. Deze sturen we per e-mail bij het binnenbrengen van het voertuig.

Gelieve ons te melden als u naar het buitenland reist, zo kunnen wij het papierwerk correct in orde brengen.

De technische gegevens van de voertuigen zijn niet bindend naar contractueel recht. Kleine afwijkingen kunnen zich voordoen aangezien we er steeds naar streven jou de meest recente modellen aan te bieden.

Wat is inbegrepen?

In de huurprijs zijn inbegrepen:

Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (d.w.z. schade aan derden)

Een aantal gratis kilometers per huurperiode afhankelijk van het type voertuig
Waarborg

Een waarborg is vereist en is afhankelijk van het type voertuig en de duur van de huurperiode. Als u langer dan 1 dag huurt, wordt bij vertrek ook de huurprijs betaald.

Assistentie, depannage en beperkte autopechverhelping. Pechverhelping is alleen inbegrepen indien het een technische fout aan het voertuig betreft. Bij een fout veroorzaakt door de huurder wordt een meerprijs voor pechverhelping aangerekend, afhankelijk van de locatie en het tijdstip van de depannage.

Personenwagens: 500€ maar enkel met kredietkaart ( Visa of Mastercard, geen prepaid)

Bestel-, meubel- en vrachtwagen kan met Payconiq, bankcontact of visa

8m³: 350€
11m³ : 450€

Vanaf 20m³: 500€

Vanaf 29m³: 800€

In de huurprijs zijn niet inbegrepen:

Brandstof: je vertrekt altijd met een volle brandstoftank en brengt het voertuig met een volle tank weer binnen. Lukt dat niet, dan tanken wij het voertuig voor jou vol aan onze pomp. De prijs van deze tankbeurt wordt toegevoegd op het eindfactuur.

Aanvullende afkoop vrijstelling door de huurder gekozen.

Waarborg: het bedrag wordt berekend op de duurtijd van het huurcontract én verschilt per voertuigtype.

Extra bestuurder: voor een bijkomende bestuurder van een personenwagen, bestelwagen, vrachtwagen en verhuiswagen betaal je € 15 (incl. btw) extra per bestuurder.

Eventueel extra kosten voor het reinigen van het voertuig. Deze kost wordt enkel in rekening gebracht indien het voertuig in slechte staat werd afgeleverd of wanneer er gerookt werd in het voertuig.

Wanneer kan ik goedkoper huren?

Afhankelijk van de periode (week/weekend) is de huur van een voertuig goedkoper. Buiten de piekperiodes (laatste week van de maand, zaterdag of vakantieperiodes) een personenwagen, bestelwagen, verhuiswagen of vrachtwagen huren, kan je een mooie besparing opleveren. Dit varieert per type voertuig.
• Voor personenwagens zijn er voordelige tarieven voor week- en maandverhuur.
• Voor bestel- en verhuiswagens zijn de prijzen goedkoper op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag; en voor de huur vanaf 3 opeenvolgende dagen.
• Voor alle type voertuigen zijn er voordelige week- en maandtarieven beschikbaar.
Kan ik huren op een zondag of op een feestdag?
De filialen zijn gesloten op zon- en feestdagen. Wil je een voertuig huren op een zondag of op een feestdag, dan moet je langskomen dag op voorhand tussen 8u00 – 10u00 Aartselaar en 08U00 – 10u30 Antwerpen in de door jouw gekozen filiaal voor het contract te regelen.

Kan ik mijn reservatie verlengen/annuleren?

Kan ik de duur van een verhuurperiode aanpassen?
Het voertuig verlengen kan uitsluitend in de filiaal waar je het voertuig hebt afgehaald (telefonisch verlengen is niet mogelijk). De waarborg wordt aangepast en je krijgt een nieuw huurcontract. Zonder dit contract ben je niet gedekt door de verzekering.
Kan ik een reservatie annuleren?
Als je gereserveerd hebt en je wilt de reservatie ongedaan maken dan kan je kosteloos annuleren tot 48 uur voor je vertrek. Gebeurt de annulatie binnen de 48 uur voor je vertrek dan rekenen we een annulatie-fee van € 75,00 aan. Neem hiervoor contact op met ons.

Kan ik extra zaken huren naast het voertuig?

Ja, het is mogelijk om in ons filiaal aanbevolen extra’s te reserveren. Zo bieden wij bijvoorbeeld handig verhuismateriaal (zoals dozen, rolplanken, beschermhoezen, verhuislinten, …) aan. Of kan je een GPS huren bij een motor. Bepaalde extra’s, zoals een dakdrager, trekhaak of winterbanden, kunnen enkel in ons filiaal worden aangevraagd. Neem hiervoor tijdig contact op met ons op.
Daarnaast kan je extra bestuurders toevoegen voor je autoverhuur of je wagen tegen een kleine meerprijs upgraden naar een groter model. Opgelet: het voertuig is enkel verzekerd als de chauffeur(s) vermeld staan op het contract.

Wat wordt er verstaan onder een halve dag of dag?

Een dag is steeds tussen deze uren:
In het filiaal te Antwerpen van 8u t.e.m. 8u of van 18u t.e.m. 18u. (afhalen tussen 17u en 17u30)
In het filiaal te Aartselaar van 8u t.e.m. 8u of van 16u t.e.m. 16u. (afhalen tussen 15u30 en 16u)

Halve dag filiaal te Antwerpen:
Van 8u t.e.m. 12u30
Van 13u t.e.m. 17u30
Van 18u t.e.m. 8u (afhalen tussen 17u en 17u30)

Halve dag filiaal te Aartselaar:
Van 8u t.e.m. 12u
Van 12u t.e.m. 16u
Van 16u t.e.m. 8u (afhalen tussen 15u30 en 16u)

Op zaterdag huurt u steeds van ’s morgens en voor een hele dag.

Op zondag gelden dezelfde voorwaarden maar kan het contract tijdens openingsuren vooraf opgemaakt worden

Minibussen en personenwagens worden steeds voor een hele dag gehuurd en van 8u ’s morgens tot de volgende morgen 8u en met volledige weekends. U mag de wagen steeds achterlaten op onze parking.

AFHALEN VOERTUIG

Bij het afhalen van het voertuig moet u volgende documenten voorleggen:

• Een geldig Europees rijbewijs

• Een geldige Belgische identiteitskaart zodat wij uw adres kunnen inlezen

• kredietkaart of bankkaart (de titularis van de kredietkaart moet aanwezig zijn bij ophaling van het voertuig).

Als u de wagen komt afhalen, kan u nog verschillende artikelen bijhuren als een dekenpakket of GPS.

U kan de huurvoertuigen afhalen van maandag t.e.m. vrijdag van 8u tot 17u30 in Antwerpen en van 8u t.e.m. 16u in het filiaal te Aartselaar. Op zaterdag zijn wij in het filiaal te Antwerpen geopend van 8u tot 10u30.. In het filiaal te Aartselaar zijn we zaterdag open van 8u tot 10u en op zondag zijn beide filialen gesloten. Op zondag kan u wel huren, u dient dan de reservesleutel zaterdagvoormiddag af te halen. Zondagmorgen kan u vanaf 8u het gehuurde voertuig van de parking nemen.

Het DE ROECK-team licht u bij vertrek grondig in omtrent de bijzonderheden van het voertuig. U ondertekent het huurcontract van de huurwagen, vervolgens worden de sleutels overhandigd en kan u vertrekken.

VOERTUIG BINNENBRENGEN

Je brengt het voertuig binnen op de dag dat het huurcontract afloopt, vóór 08u00 ’s morgens, tenzij je een ander tijdstip hebt afgesproken.

• Huur je tot en met zaterdag, dan breng je het voertuig op zondag vóór 08u00 binnen.
• Huur je tot en met zondag, dan breng je het voertuig op maandag vóór 08u00 terug.

Het voertuig buiten de openingsuren terugbrengen is mogelijk. Je zet het huurvoertuig af op de parking van de De Roeck waar je het hebt afgehaald. Je sluit het voertuig volledig af en deponeert de autosleutels in de daarvoor voorziene sleutelbus.

We verwachten van jou dat je het voertuig proper – langs binnen én buiten – en volgens de afspraken op het huurcontract binnen brengt. Er kan een meerprijs worden aangerekend indien het voertuig niet proper is.

Het is verboden om te roken in de voertuigen. Indien er toch een rookgeur wordt vastgesteld, rekenen wij een reinigingskost van € 150,00 aan.
Je factuur wordt, samen met de schadestaat, naar je e-mail verstuurd bij het binnenbrengen van het voertuig.

Brandstof, kilometers & buitenland

Is de brandstof inbegrepen in de huurprijs?

De brandstof is niet inbegrepen in de huurprijs. Je vertrekt altijd met een volle brandstoftank en brengt het voertuig met een volle tank weer binnen. Lukt dat niet, dan tanken wij het voertuig voor jou vol aan onze pomp. De prijs van deze tankbeurt komt dan bij op je eindfactuur.

Hoeveel kilometers zijn er inbegrepen in de huurprijs?

Een aantal gratis kilometers zijn inbegrepen in de huurprijs. Het aantal is afhankelijk van de huurperiode en het type voertuig. Vraag de tarieven per extra kilometer bekijk deze op de website. Bij online reservaties krijg je steeds een overzicht van de gratis kilometers en van de kostprijs per extra kilometer.

Naar het buitenland met het gehuurde voertuig?

Begeef je zonder zorgen met de gehuurde auto in het Europese verkeer. Kijk alvorens je vertrekt de verkeersregels, milieuwetgeving en andere lokale verkeersinfo na. Bij de huring van je wagen geven we je graag verder advies voor een onbezorgde autorit in Europa. Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van VAB.

Als je naar het buitenland rijdt dan raden we je aan om een bijkomende reisbijstandsverzekering af te sluiten.

Betaling

Moet er een waarborg betaald worden?

Voor elke huring moet er een waarborg betaald worden. Het bedrag van de waarborg hangt af van de duur van het huurcontract én van het voertuigtype. Je kan de waarborg betalen via Bancontact of via kredietkaart (Visa of MasterCard). Voor bepaalde categorieën van huurvoertuigen aanvaarden wij alleen een kredietkaart. De titularis van de kredietkaart moet aanwezig zijn bij ophaling van het voertuig.
Er kan een uitzondering gemaakt worden waarbij geen waarborg verschuldigd is. Dit kan enkel indien de huurder over een geldig btw-nummer beschikt én de boekhoudafdeling van De Roeck hiervoor toestemming heeft gegeven.

Welke zijn de betaalmogelijkheden en wanneer gebeurt de afrekening?

Welke zijn de betaalmogelijkheden?

Je kan betalen via Bancontact of kredietkaart. Voor een aantal voertuigen aanvaarden wij enkel een waarborg via kredietkaarten. Bij online reservaties krijg je steeds een overzicht van de betaalmogelijkheden per voertuig.
Wanneer gebeurt de afrekening?
Bij het binnenbrengen van het voertuig overlopen we met jou de factuur en maken we de eindafrekening.

Moet de creditcard op naam van de chauffeur?

Nee, de creditcard moet niet op naam van de hoofdbestuurder. Het is wel verplicht dat de titularis van de creditcard ook aanwezig is bij het ophalen van het voertuig.

Wanneer wordt de waarborg terug gestort?

De waarborg wordt ten laatste 7 dagen na aanmaak van jouw factuur terug gestort.

Hoe vraag ik een factuur aan/wanneer ontvang ik een factuur?

Je factuur wordt naar je e-mail verstuurd bij het binnenbrengen van het voertuig.

Opgelet: geef voor de aanvang van je huring door of je een factuur wenst op btw-nummer.

Bestuurdersinfo & rijbewijs

Wat is de minimum leeftijd om een voertuig te huren?

De minimumleeftijd en het rijbewijs hangen af van het type voertuig dat je huurt.
• Bestuurders van personenwagens zijn minstens 23 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B.
• Bestuurders van bestel- en verhuiswagens zijn minstens 21 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B of BE (volgens voertuigtype).
• Bestuurders van vrachtwagens zijn minstens 21 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs C.

Over welk type rijbewijs moet ik beschikken?

Voor het huren van een voertuig of motorfiets worden de wettelijke verplichtingen gehanteerd.
• Rijbewijs B:
o voertuig bestemd voor vervoer van personen (max. 8 passagiers en 1 bestuurder);
o voertuig bestemd voor vervoer van goederen waarvan het gewicht (voertuig + lading) niet meer bedraagt dan 3500 kg;
o aanhangwagen tot 750 kg.
• Rijbewijs BE: laat toe om een aanhangwagen of oplegger met een MTM van ten hoogste 3500 kg te trekken. Indien de aanhangwagen of oplegger een MTM heeft van meer dan 3500 kg en de MTM van het samenstel ten hoogste 12000 kg bedraagt, is een rijbewijs C1+E vereist. Voor de houder van een rijbewijs BE behaald vóór 01/05/2013, is het toegestaan om een aanhangwagen of oplegger met een MTM van meer dan 3500 kg te trekken op voorwaarde dat de MTM van het samenstel ten hoogste 12000 kg is.
• Rijbewijs C: met geldig rijgeschiktheidsattest: vrachtwagens van meer dan 3500 kg, aanhangwagens tot 750 kg.
• Rijbewijs CE: combinatie van een trekkend voertuig van categorie C met een aanhangwagen van meer dan 750 kg.

Zijn er kosten voor een extra bestuurder?

Voor een bijkomende bestuurder van een personenwagen, bestelwagen, verhuiswagen of vrachtwagen betaal je € 15 (incl. btw) extra per bestuurder.

 

Vrachtwagen verhuur

Over welk rijbewijs moet ik beschikken?

Voor het besturen van een vrachtwagen moet je aan de geldige verplichtingen voldoen. Zijnde een geldig rijbewijs C en een rijgeschiktheidsattest vanaf categorie C of voor vervoer van personen. Dit attest wordt verkregen na medische keuring en is 5 jaar geldig. Bij een verlopen rijgeschiktheidsattest vervalt ook de geldigheid van het rijbewijs C.

Wat met de kilometerheffing voor vrachtwagens?

Vanaf 1 april 2016 moeten alle eigenaars van vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton in België een kilometerheffing betalen voor het gebruik van de autosnelwegen en bepaalde gewest- en gemeentewegen. Het is de MTM van de trekker die bepaalt of de kilometerheffing van toepassing is of niet.
Bij De Roeck is de kilometerheffing in de huurprijs van de vrachtwagen mee verrekend op basis van een forfaitaire prijs voor huringen van minder dan 5 dagen.
In alle De Roeck huurvrachtwagens is een OBU geïnstalleerd. Bij vertrek moet de huurder attent zijn dat het groene lichtje brandt, dit is het signaal dat de OBU geactiveerd is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van een eventuele error (rood lichtje) aan De Roeck en mag hierdoor niet verder rijden.
Voor Nederland en Duitsland moet de huurder zelf een Eurovignet aankopen aan de grens.

Wat met de bestuurderskaart en digitach?

Bestuurders van vrachtwagens rijbewijs BE, C, CE, D en DE moeten in het bezit zijn van een digitale bestuurderskaart. De De Roeck Rentalvrachtwagens zijn uitgerust met een digitale tachograaf. Op de website www.digitach.be vind je alles over de digitale tachograaf. Ook een blanco formulier voor aanvraag van een digitale bestuurderskaart is te vinden op deze website.

Wettelijke reglementering lading en asbelasting

Net zoals MTM (Maximaal Toegelaten Massa) wordt ook de asbelasting gecontroleerd. Geef dus voldoende aandacht aan de juiste belading van het voertuig, het zal je veel zorgen en geldboetes besparen. Om een goede lastverdeling te bekomen moet je de lading zoveel mogelijk in het midden van het voertuig plaatsen. Zo voorkom je dat de toegestane asbelastingen worden overschreden.

 

Schade

Hoe zit het met de verzekering en schaderegistratie van het voertuig?

Al onze wagens zijn verzekerd, een contractuele vrijstelling is voorzien voor eigen schade (omnium) en voor burgerlijke aansprakelijkheid. (schade aan derden)

Als u schade toebrengt aan ons voertuig tijdens de periode van de wagenverhuur, is het belangrijk dat u ons zo snel mogelijk verwittigd. Indien er een derde bij betrokken is, is het altijd aangewezen de politie te bellen en een Europees aanrijdingsformulier in te vullen.

Schade die voorkomt uit een grote fout of grove nalatigheid van de huurder / bestuurder (vb. alcoholmisbruik), opzettelijk aangebrachte schade (vb. fraude) of schade aan de goederen die u vervoert vallen niet onder onze verzekering.

Wat te doen bij pech of ongeval?

Wat te doen bij pech:

• Tracht de oorzaak van het defect op te sporen.
• Bel ons: tijdens de openingsuren zijn we aansluitend bereikbaar van maandag 08u00 – 16u00 Aartselaar 08u00 – 17u30 Antwerpen en zaterdag van 08u00 tot 10u00 Aartselaar 10u30 Antwerpen.
• Wegenwachtkosten en sleepkosten kunnen aangerekend worden indien het technisch defect niet ter verantwoordelijkheid van de verhuurder is. Een reisbijstandsverzekering is niet inbegrepen in het huurcontract.

Wat te doen bij een ongeval:

• Bel ons: tijdens de openingsuren zijn we bereikbaar van maandag 08u00 – 16u00 Aartselaar en 08u00 – 17u30 Antwerpen en zaterdag van 08u00 tot 10u00 Aartselaar 10u30 Antwerpen.
• Vul het Europees aanrijdingsformulier correct in. Het is aangewezen een proces-verbaal te laten opstellen door de politie. Opgelet: bij het foutief of niet invullen van het Europees aanrijdingsformulier kan je volledig verantwoordelijk gesteld worden voor de geleden schade aan het voertuig of aan derden.
• Bezorg ons het nummer van het proces-verbaal alsook het PV voor verhoor indien deze werden opgesteld.
• Contactgegevens contract Touring +32 (0)2 286 34 61
• Contactgegevens contract VAB +32 (0)7 822 22 22 of +32 (0)3 253 65 65

 

Boetes

Wat met parkeer- en verkeersboetes?

Verkeersboetes

Verkeersboetes (politieboetes) vallen onder de strafwetgeving. Indien je een verkeersovertreding begaat, wordt deze boete volledig ten laste van jou als bestuurder gesteld. Als bestuurder moet je deze boete zelf betalen.
Indien je in het buitenland een verkeersovertreding begaat, moet je deze als bestuurder ook zelf betalen. Wij raden je aan deze boete binnen de bepaalde termijn te betalen. Hoe langer je wacht, hoe hoger de kosten oplopen. In laatste instantie wordt een deurwaarder ingeschakeld.
Parkeerboetes
Parkeerboetes (retributies) vallen onder de gemeentelijke wetgeving. Als bestuurder moet je deze boete zelf betalen. Wij adviseren je deze boete tijdig te betalen om extra kosten te vermijden.

Procedure parkeerboetes:

• Vind je een parkeerticket op de voorruit van jouw voertuig? Betaal het verschuldigde bedrag binnen de aangegeven termijn. Alle informatie omtrent de betaling vind je terug op de bon.
• Betaal je de boete niet tijdig? De Roeck ontvangt een eerste aanmaning (± 30 euro). Deze wordt naar jou als klant doorgestuurd en aangerekend. Indien je ook deze niet tijdig betaalt, volgt een tweede aanmaning (± 45 euro) en eventueel een derde aangetekende aanmaning (± 45 euro + kosten aangetekende zending). Bij niet tijdig betalen van de 3de aanmaning wordt een deurwaarder ingeschakeld. De kosten lopen dan hoog op.

Ga je niet akkoord met de parkeerboete? In dit geval kan je een bezwaarschrift indienen bij de desbetreffende gemeente. Raadpleeg hiervoor het ‘retributiereglement’ van de gemeente waarin de parkeerbon werd uitgeschreven. Gelieve ons hier ook steeds over te informeren. De Roeck zal de te betalen gelden steeds onmiddellijk doorrekenen naar de klant, ongeacht de status van de betwistingsaanvraag.

Verzekering

De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering is inbegrepen in de huurprijs. Is steeds 750€ per schade geval.

De dekking voor uw burgerlijke aansprakelijkheid is voor de schade die je met het gehuurde voertuig veroorzaakt hebt aan derden.

De omnium verzekeringsdekking is voor de schade die je hebt veroorzaakt aan het huurvoertuig waarmee je gereden hebt.

De Roeck raadt u aan deze vrijstelling af te kopen met een aanvullende verzekering, zo moet u bij schade veel minder betalen. Een aantal voertuigen zoals personenwagens en minibussen zijn voorzien van een vrijstelling die niet afkoopbaar is.

Schade aan het dak van het voertuig, schade door de lading en schade aan de goederen die u vervoert zijn niet verzekerd door de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Alsook schade die voortkomt uit een grote fout of grove nalatigheid van de huurder (bv. Rijden onder invloed van drug of alcohol) of schade die opzettelijk werd aangebracht (bv. Fraude).

Als u naar het buitenland gaat, is het aangeraden een bijkomende reisbijstandsverzekering te nemen

 

Mileu

Lage Emissiezones in België

Wat en waarom?

Een lage-emissiezone (LEZ) is een afgebakend gebied waarin bepaalde voertuigen niet binnen mogen, of slechts onder bepaalde voorwaarden, omdat ze volgens de overheid te veel schadelijke stoffen uitstoten. Als je een LEZ binnenrijdt met een niet-toegelaten voertuig, of zonder een andere vorm van toelating, krijg je een boete.

Waar en wanneer?

Een LEZ wordt altijd afgebakend met speciale verkeersborden en is 7 dagen op 7 en 24 uur per dag van toepassing.
Elke stad of gemeente beslist zelf waar er een LEZ komt en vanaf wanneer.
• Antwerpen sinds 1 februari 2017 kaart en info: www.slimnaarantwerpen.be/lez
• Brussel sinds 1 januari 2018 kaart en info: www.lez.brussels/nl/content/kaart
• Gent vanaf 1 januari 2020 kaart en info: www.lez2020.gent

De Roeck voertuigen

Je mag met alle De Roeck voertuigen de LEZ binnen- en buitenrijden.

Milieuheffing

Per huurcontract wordt een milieutoeslag aangerekend. Deze toeslag dient voor het dekken van de kosten die voortkomen uit bandenslijtage, olieververwerking en andere technische verplichtingen voor de verhuurder.

 

Ladderlift om te huren

De elektrische PAUS lift is de ideale verhuispartner wanneer je zelf uw verhuis wil verzorgen en niet hoger moet zijn als een 4e verdieping. Het laadvermogen van deze lift is maximum 200kg. Deze lift hangt u zo achter een voertuig met trekhaak en is opgesteld in een tiental minuten. Vergeet niet om een extra nummerplaat mee te brengen als u de lift komt halen!

De Roeck moving & rental

Antwerpen
Straatsburgdok Noordkaai 21
2030 Antwerpen
03 546 73 60

Aartselaar
Kontichsesteenweg 60
2630 Aartselaar
03 369 37 50

Afhaaladres op aanvraag:
Verrebroek (Oost-Vlaanderen)

De Roeck Moving: BE0472.254.002 (RPR Dendermonde)
De Roeck Rental: BE0404.944.613 (RPR Antwerpen)

de roeck logo