De Roeck: een bedrijf met een hart voor Antwerpen

De Roeck is een bedrijf voor en door Antwerpenaren. Goed, we geven het toe: inmiddels weten ook klanten van ver buiten ‘t Stad ons te vinden. Maar dat De Roeck een speciale band heeft met Antwerpen is onmiskenbaar. In 1970 begon Maurice De Roeck in het hart van de Scheldestad met het verhuren van bestelwagens. Zijn motto was: iedereen moet mobiel kunnen zijn, óók mensen die slechts tijdelijk een voertuig nodig hebben.

Kijk hieronder met wat wij jou vandaag kunnen helpen!

Vacature: wij zoeken jou!

Bij De Roeck weten we van aanpakken. Dat tonen we graag met onze verhuisvaardigheden, we zijn een ONE STOP SHOP voor alles wat met verhuizen te maken heeft. Dit niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. We zijn op zoek naar helpende handen om ons team te versterken!

Openstaande vacatures:
Onthaalmedewerker
Boekhoudkundig medewerker
Verhuizer Rijbewijs B
Verhuizer Rijbewijs C

Spreekt één van bovenstaande vacatures jou aan? Reageer dan via mail naar axelle@deroeck.be
& we hopen snel kennis te mogen maken met jou!

Bestelwagen 8m³ huren in Antwerpen - De Roeck

Van bestelwagen tot minibus

De personenauto’s van De Roeck waren populair. Al snel wist men De Roeck óók te vinden voor het huren van een camionette. Het duurde niet lang voor De Roeck zijn wagenpark uitbreidde met talloze andere voertuigen: bestelwagens voor de ijverige klussers, vrachtwagens voor de zware jongens en minibussen voor de wereldreizigers.

Vanaf dat moment konden we zeggen: of u nu goederen of mensen wilt vervoeren, De Roeck helpt!

Huur een bestelwagen

Verhuiskampioenen aan de Schelde

Bij De Roeck weten we van aanpakken. Dat tonen we graag met onze verhuisvaardigheden. Niet alleen verhuren we verhuiswagens, maar ook zijn we kampioenen in het snel en probleemloos uitvoeren van een verhuis. De Roeck draagt het ‘Official Mover’ kwaliteitslabel, wat betekent dat het bedrijf erkend is door de Belgische Kamer der Verhuizers. Onze verhuisteams werken met een strak draaiboek en garanderen zo dat uw spullen aan het einde van de dag allemaal in uw nieuw paleis staan!

Verhuishulp nodig of alleen de verhuiswagen? U beslist bij De Roeck!

Uw verhuisfirma in Antwerpen

Vrachtwagen 29m³ met laadklep huren in Antwerpen

Trapgat te klein? Huur een verhuislift!

Tja, niet al uw spullen passen door het trapgat. En al passen ze wel, dan is het alsnog comfortabeler als u ze niet hoeft te dragen. Een goedkope verhuislift huren in Antwerpen is dé oplossing. Met een verhuislift (ook ladderlift genoemd) is verhuizen een fluitje van een cent. En voor de prijs van een verhuislift hoeft u het niet te laten: onze liften zijn goed en voordelig!

Stairway to heaven? De Roeck reikt tot de 21ste verdieping!

Huur een ladderlift

Komt u plaats tekort? Self-storage!

Bij De Roeck hebben we zeeën aan ruimte – ook voor úw spullen! Zoekt u opslagruimte te huur in Antwerpen? Heeft u nood aan een veilige meubelbewaring? Onze self-storage is uw redder in de nood! U kiest hoeveel ruimte u wilt huren: veel, weinig of iets er tussenin. Ook bepaalt u hoe lang u de ruimte nodig heeft: een maand of misschien wel vele jaren?

Sla uw spullen op in een veilige opslagplaats van Antwerpen. Bij De Roeck!

Ga naar self-storage

verhuisdoos

Shop until you drop in de winkel van De Roeck

De Roeck biedt een breed assortiment aan van transport- en verhuismaterialen. Denk aan verhuisdozen, beschermingsmaterialen, garderobedozen, dekens en touwen, schilderijhoeken, tape, winterbanden en veel meer. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een GPS, transpallet of een steekkar. Gemak dient de mens, zeggen we bij De Roeck!

Winkelmandje gereed? Op naar de shop van De Roeck!

Nu shoppen

De Roeck moving & rental

Antwerpen
Straatsburgdok Noordkaai 21
2030 Antwerpen
03 546 73 60

Aartselaar
Kontichsesteenweg 60
2630 Aartselaar
03 369 37 50

Afhaaladres op aanvraag:
Verrebroek (Oost-Vlaanderen)

De Roeck Moving: BE0472.254.002 (RPR Dendermonde)
De Roeck Rental: BE0404.944.613 (RPR Antwerpen)

de roeck logo